Give me summer, please


Exhausted

Nu i julyran har det varit så fruktansvärt stressigt. Har därmed inte orkat blogga. Mitt psykiska tillstånd är inte på top just nu, utan känner mig så utmattad. Jag är därför glad över att jag har fått en dag för mig själv idag (har dock bokstavligen talat inte rest mig ur soffan sen kl 9 imorse, toabesök borträknat då) då jag bara kollat på serier (Indiana Jones äventyr, ni vet serien från 90-talet där Indiana är ung och Merlin). Snart så blir det roligare grejer dock och får äntligen åka ifrån det här förbaskade stressiga landet.

Imorgon blir det Danmark, snart är det nyår, sen blir det Stockholm och Uppsala i ett par dagar följt av Paris och sedan Los Angeles och Hawaii. Underbart!

True story


Inheritance



Såg att den fjärde boken i Eragon-sagan hade kommit ut när jag var på flygplatsen i London så jag mer eller mindre sprang till kassan i iver. Dock har jag ärligt talat inte haft tid att läsa den förrän nu och mitt mål är att hinna läsa klar den innan fredag. 849 sidor är den på så jag får ligga i efter jobbet och så. Inte mig emot. Nu ska jag läsa i en halvtimma, sedan blir det till att sova. Ska upp 5.30 imon. Inte kul!

Top 5 spelade låtar - nummer 2


Things I have done

Även om det finns miljontals saker jag vill göra innan jag dör så har jag ju lyckats boka av ett par stycken från listan i alla fall!


Min baby är ca 2 månader gammal. Kommer aldrig vilja ha något annat än Mac igen. Just sayin'.




London räknas kanske inte som långt borta men Filippinerna gör det i alla fall. Och om en månad och en dag så flyttar jag ju till Hawaii!





När jag var 14 år... *Skäms lite*










London & snart Hawaii. Gotta love life. 




3 gånger. Första gången hade jag piercingen ute i mer än 10 min och den stängdes igen. De senare två gångerna har jag råkat välja hela staven...



Nu i somras flyttade jag in med J i en lägenhet i Filippinerna. För 2,5 veckor sedan sa vi adjö till den med hatkärlek gentemot den.



Funny story actually. Efter mycket tjat från mitt håll fick jag 2009 ett par sprillans nya Ray-Ban Wayfarers av pappa. Sedan var jag på en resa till Tyskland-Frankrike med ca 20 andra och en av de lånade dem. På vägen hem så åkte vi färjan mellan Tyskland-Danmark och killen glömde dem i toaletten på färjan och när han kom tillbaka 5 minuter senare var dem försvunna. Jag hade inte hjärta att acceptera pengar för dem dock. Vilket jag borde ha gjort. 



Var på en weekend-resa i Rom med J när vi firade hennes födelsedag år 2009. Den 6 december stod jag äntligen framför fontänen, gjorde en önskning (som jag tyvärr inte längre minns) och kasta i en peng. 



En kille som jag var störtkär i gav mig en röd ros en gång... Jag klippte av allt på rosen förutom just bladen och bevarade den i en pytteliten ask täckt av bomull. Tror jag slängde den först i år faktiskt haha.




Hong Kongs flygplats. Euw bara. Euw.





Ska berätta om detta i ett eget inlägg. Tror att det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Det hände i maj förra året.


När jag är på landet i Filippinerna tycker jag ibland om att isolera mig från omvärlden och bara vara där i stunden. Det innebär ibland flera dagar utan mobil, TV, dator och andra prylar. Ofattbart skönt faktiskt. 



Let's not discuss this one... 





Tyvärr är dessa två sammanlänkade. Vad jag skulle göra för att ändra på den kvällen, mitt liv hade sett så himla annorlunda ut då kan jag lova er...

Bad nails

Har hemska naglar. Mina naglar har förstörts på jobbet (sorterar ju post på Posten) och mitt nagellack från manikyren jag fick (i Filippinerna för 5kr) för 3 veckor sedan har skrapats bort. Tänkte att jag ska rota fram mitt nagellacksborttagning mitt i alla flyttlådor och så och kanske ett fint nagellack. Suck. Jag avskyr att fixa naglarna själv, speciellt måla på nagellack eftersom jag är så himla dålig på det..


It wont be easy living without you guys


Superdry lips

Vintern är här, likaså kylan. Resultat? Supertorr hy som behöver smörjas in konstant men även jättetorra läppar som nästan spricker.
Lösning? Idominsalva.

Spa-dag

Har haft en spa-dag här hemma vilket innebär:

Hett vatten i badkaret med mjukgörande badsalt, kroppspeeling som tar bort döda hudceller, hårinpackning, rakning & som grädden på moset klassisk musik, doftljus & en bok under badet. Otroligt underbart och avslappnande! Ikväll ska jag sätta på en ansiktsmask (bild ovan), lägga mig i sängen med min bok och bara sova.

Slowly paddle through the lake

Har haft helt fullt upp i veckan med jobb och annat så har varit alldeles för trött för att orka blogga. Har dock äntligen fått sova ut idag och jag känner mig på riktigt bra humör!

Planerna för idag är nu åka hem och ta en skön egen-dag!


I can't get no satisfaction

Är på väg till jobbet nu så här på morgonkvisten. Trött och sliten är jag och jag vill inget hellre än att byta spårvagn och åka hem och lägga mig.


This love has taken its toll on me


SEE YOU LATER ALLIGATOR

Ska göra i ordning en matlåda som jag ska ta med mig till jobbet, packa ihop böcker till plugg och lite arbetskläder. Ikväll spenderar jag natten hos S! ♥


I AM SAD & CONFUSED



Reason?

My room looks like shit and someone has to clean it up.


THE SUN IS FAR FAR AWAY FROM HERE

Some sunshine would do me good



ÖNSKELISTAN



Levi's jeanskollektion Curve ID måste vara den bästa kollektionen ever. Har hittat mina perfekta jeans där men tyvärr har jag inte 1000kr att lägga ut (har inte ens 1 krona på mig). Men när jag väl har så ska jag rusa till affären och köpa mig ett par sådana. För de sitter perfekt. Och lyfter min rumpa. 


TOP 5 SPELADE LÅTAR - NUMMER 3

Don't get me wrong, jag gillar inte Bruno Mars normalt sett men den här låten har jag fastnat för. Förmodligen mest för att den är med i Breaking Dawn-soundtracket. Den är faktiskt bra ändå. Tycker jag.


I have a dream



Idag har jag haft en hel del diskussioner om resor. Ovanstående är definitivt en av de främsta drömmarna jag besitter och det är något jag verkligen kommer att försöka uppfylla!

Let the beauty we love become the good we do


The only reason I almost never swim outdoors


Gerard Butler



Gerard Butler. 42 år gammal och blir bara snyggare och snyggare med åldern. Har lust att bara se alla filmer jag någonsin sett med honom.
Mina favoriter är:

300
P.S I Love You 
Phantom of the Opera (2004)
Law Abiding Citizen (rekommenderas starkt, sjukt bra film!)
The Ugly Truth. 

Hottie of the day? O ja!

I GIVE UP

Jag orkar verkligen inte mer just nu. Har suttit sen klockan 20 och hållt på. Jag lovar att en ny header kommer inom en snar framtid dock och så ska jag försöka fixa till lite små grejer som jag vill ha med. Tyvärr så lär jag inte hinna med att fixa mycket eller någonting alls nu i veckan eftersom jag jobbar varje dag, pluggar när jag inte jobbar och så hade jag även tänkt att börja utnyttja mitt "en veckas provträning på Sportlife" imorgon. 

Ska strax lägga upp lite inlägg så att jag fyller ut mina kategorier lite. 

/ M .

3 timmar senare....

... och jag är inte klar ännu. Det mesta är gjort men jag har headern och lite småsaker kvar att fixa till. Vad tycker ni annars om designen? Är fonten dålig? Något för brett? Fel färg? Kommentera gärna! 

LOVE / M .

Working on that design

Jobbar med designen på bloggen... Så jobbigt. Suck.

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today



Jag känner mig så lycklig idag!

MESSY HAIR



Mitt hår är en katastrof, jag vaknade nyss efter att ha somnat om och jag ska träffa M om 35 min i stan. Har mängder att packa med för ska på filmkväll hos V och imorgon ska jag till Stadsbiblioteket med E & sedan vidare på barnkalas för att fira lillan. Stressed much? Oh yeah. Varför jag sitter vid datorn då? No idea. Vi hörs när vi hörs, har börjat ändra på designen lite förresten, hope you like it. 

LOVE / M .

ED WESTWICK

'

Also known as Chuck Bass in Gossip Girl. Need I say more? Marry me and I swear I'll definately be the happiest girl on earth.

I WANNA BE ON THE COVER OF FORBES MAGAZINE


A SIMPLE "HELLO" WOULD BE ENOUGH.



Ligger i sängen som en död liten fisk. Så fort jag har varit ute då det har varit för kallt kommer jag hem med feber samt känner mig svag och trött. Vilket betyder att jag känner så dagligen denna "fantastiska" årstid. Snö som smälter, storm, blåst och regnattack är allt jag någonsin önskat.

Nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt och hoppas på bättre väder imon.

LOVE / M .

EN AV MINA 5 MEST SPELADE LÅTAR - NUMMER 4

Kan lyssna om och om och om på den här låten, fantastiskt bra!


BITTERSWEET THURSDAY

Jobb och annat har förvandlat mig till en upptagen kvinna dessa dagar så jag har inte haft någon tid att lägga ner på bloggen, men det kommer, jag lovar! Nu ska trippa iväg till min första dag på ett nytt jobb. 

LOVE / M .

ONE OF MY DREAMS ARE ABOUT TO COME TRUE

'
Om lite mindre än en och en halv månad så jag sätter jag för första gången mina fötter på Hawaii och flyttar dit i 4 år. 

Att flytta till Hawaii har alltid varit på min önskelista över saker jag ska göra innan jag dör även om det inte har varit en av de högst på listan. Trots det är jag en person som alltid följer mina drömmar och fullständigt struntar i vad andra tycker om det, det är ju trots allt mina drömmar och inte deras.

Folk omkring mig säger hela tiden att de tycker att jag är bortskämd och borde vara glad att jag får resa och annat hela tiden men det roligare är att det inte finns en enda grej som gör att inte de kan göra detsamma. Den enda skillnaden är att jag vågar ta risken att misslyckas och jag vågar ta steget ut i världen för det enda som motiverar mig till någonting i världen, är att uppfylla mina drömmar.

Så mitt tips till er att inte vara rädda, har ni en dröm så finns det alltid (med väldigt få undantag) ett sätt få dem uppfyllas.

EN AV MINA 5 MEST SPELADE LÅTAR - NUMMER 5


SOON ENOUGH

En ny design kommer att komma up inom snar framtid, jag måste bara komma vad för stil jag vill att bloggen ska ha och sen lägga ner lite (LÄS: en hel del) tid på att fixa i ordning den. Men hoppas ni håller ut so far... Stay tuned ;)

SO MUCH TO LIVE FOR

Jag har spanat in thebucketlist på tumblr och funnit en mängd grejer som jag vill uppleva i livet. Så jag tänkte att jag varje dag ska lägga upp ett antal mål i livet jag vill uppnå och även saker som jag redan uppnåt eller en gång i tiden drömde om att göra. Bloggen har inspirerat mig och fått mig att minnas alla de saker jag vill göra och jag hoppas att det jag lägger upp inspirerar er lika mycket. Livet är kort så glöm aldrig att fånga dagen!

Sedan jag var liten och såg alla filmer runt juletiden har jag velat bli kysst under en mistletoe! En vacker jag får vi hoppas... 


Jag har också alltid drömt om att bara fly allting och flytta till Frankrike.. Hur coolt hade inte det varit?


I USA är det utförsäljning dagen efter Thanksgiving i nästan alla butiker och det är den mest upptagna shoppingdagen varje år då folk rusar (affärerna öppnar till och med så tidigt som 4 på morgonen) för att handla julklappar. Hade vart jättekul att uppleva en sådan hektiskt dag, jag hoppas dock att ingen skadar sig... 




En vacker dag ska jag ha ett gigantiskt stort sminkbord med en hel kollektion med smink (helst Mac) och bara vara allmänt tjejig!

Imorgon kommer flera drömmar och annat kul så stay tuned!

ALLTID LIKA KUL HEHE


DETOX - Dag 1


Dagens detoxjuice:


1 apelsin
1 grapefrukt
1 lime
vatten

Resultat:



Jättegod! Jag avskyr grapefrukt och ogillar apelsin normalt sett men det var verkligen en fantastisk kombination som smakar mer som vatten med lite för mycket citron bara. Jag ger den 8/10. Try it! 

Till lunch blir det tonfiskssallad och till middag blir det foliebakad lax med ratatouille, så underbart! 


TIRED


En trött Maria
Är helt slut efter en lång, lång dag.. Som sagt var jag på jobbet idag och det var massor att göra. Efter det träffade jag min vän D och handlade julklappar till hans flickvän och umgicks lite. Vi avrundade kvällen med att gå på bio och se på "Immortals".

WE'VE GOT TO WORK

Klippte mig kort häromdagen för att mitt hår blev så slitet efter en dålig rakpermanentning i Filippinerna..

Söndag morgon och jag gör mig i ordning för jobbet. Kan inte riktigt förstå att jag var i värmen för bara några dagar sedan och nu är fast i kylan... Men things are looking brighter så jag har egentligen inget att klaga över! 

Idag är det jobb som är prioritet nummer ett, det följs sedan av en träff med en gammal vän, plugg och lite fler saker som jag inte hann med igår...

LOVE / M .

MÖLLAN

Lillan & jag för ett tag sedan

Idag har jag mycket på agendan. Ska på lillans dansuppvisning snart i Möllan (Möndals kulturhus) sedan är det presentshopping, födelsedagsmiddag, plugg och massa ansökningar som gäller idag. Hur ska jag hinna med allt?

LBD-DETOX


Som sagt så händer mycket just nu och imorgon ska jag bland annat under en vecka gå på en detox. Detox kopplas mest till bantningskurer men egentligen är det en utrensade kur där alla slaggprodukter såsom färgämnen, alkohol och annat som "fastnat" i kroppen (samt är ohälsosamma) rensas ur. 

Jag är inte riktigt taggad på att köra en hel vecka på bara juicer som de flesta detoxerna brukar bestå av, utan därför ska jag köra på "Little Black Dress"-detoxen som jag fann i det brittiska magasinet "Company". Skönt nog, behöver jag bara dricka detoxjuicen till frukost och sedan får man äta fast (dock lite mer strikt) föda till både lunch och eftermiddag. 


BABY, I'M BACK!



Been away for a while now.. Vart i Filippinerna i 3 veckor och har inte haft tid att blogga, men nu är jag tillbaka! Kommer att ligga i med bloggen för nu är det mycket som händer så stay tuned! 

RSS 2.0