Hiking - Diamond Head




Studying, studying, oh how very lovely


Sitter och pluggar på skolan. Har bara gått på universitet en vecka men jag drunkar redan mer eller mindre i plugget. Jag har i alla fall bokat upp alla klasser nu så allt är settled. Detta är vad jag läser den här terminen (lite general courses bara eftersom det är a requirement):

  • Writing
  • Beggining Arabic (coolt va?)
  • Journalism
  • Mathematics (fett tråkigt, repetition på matte B men det struntar vi i!)
Svart kaffe (no more latte) är what's keeping me going den här veckan, har minst 4 uppsatser att lämna in, mängder med homework & prov på måndag. Men det gillar vi ändå för det är värt det! 

Love 

Sotade ögon



Köpte ett litet sotnings-kit på Victoria's Secret förra veckan som jag älskar. Det här är en dålig sminkning som tog m ca 2 minuter men jag kommer att visa steg för steg när jag har tid! 

/ M .


White, sleveless dress

New dress, ca 20 dollar:




Matchar med halsband från Topshop (gåva), sotade ögon, ifyllda ögon & en blomklämma från Filippinerna.


Saturdays,so sweet

Aloha!
Jag har icke internet hemma så har inte kunnat uppdatera er. Men men, lite ska ni få i alla fall. I lördags så pluggade jag mestadels av dagen och så fick jag lite tvätt rent. Mot eftermiddagen gick vi ner till Waikiki Beach (hello, 5 min från mig) och badade och chillade. Jag somnade givetvis i en timma. Mot kvällen var det ett stort Block Party i och med att det var Pro Bowl här i Honolulu (National Fotball League, amerikansk fotboll) och jag hade jättetrevligt och bara dansade och tjötade. Så här såg jag ut då:


School




Bonjour! Ska strax iväg till skolan och min allra första lektion i arabiska som jag läser den här terminen. Har även matte senare idag, sen är jag fri som en fågel! Köpte ett halsband igår (se bild ovan), vad tycker ni?



Aloha!



Aloha! 

Hur mår ni idag? Som ni ser så skiner solen härligt så jag ska strax bege mig ut och flytta över saker till lägenheten, posta lite brev och promenera runt lite. Jag har inte haft tid att foto och idag när jag väl skulle det så var batterierna slut. Suck. Men det kommer att komma, lovar!

I Suck At These Things

Jag vet att jag har sugit på att blogga men har verkligen vart superbusy. Liten update dock: 

Idag var mitt första dag på universitet och universitetslivet har tagit sin början. Har så mycket att berätta men orkar inte, är aktiv från 6-01 varje dag så är pisstrött. Har dock skaffat rum i en lägenhet nu och det ligger också precis vid Waikiki Beach. I byggnaden finns det swimmingpool, jacuzzi, gym, bbq-area, bar och takterass. Livet leker!

Framme!

Äntligen framme i Hawaii! Har knappt sovit sen i tisdag natt så är helt slut och har jätteont i nacken efter flygresorna. Hade lite tid att se lite av LA förut och jag är fast besluten om att one day, då ska jag minsann flytta dit. Lär åka dit i mars med Judith och så ska jag eventuellt träffa två vänner. Kul!

Jag bor på vandrarhem i en vecka eftersom mitt boende inte är klart förrän den 26 och idag delar jag rum med en kille och 2 tjejer. Trevligt att prata med folk här. Hawaii är fantastiskt fint, längtar till imon då jag får se mer. Det blir även check-in på skolan imorgon och så ska jag handla mobil, lakan och lite småsaker. 

Uppdaterar mer imon, måste sova nu för ska up om 6 timmar. 

/ M .

Shit Just Got Serious

Lägger in ett tidsinställt inlägg så ni (alla mina 6 läsare) har nåt att läsa imorgon. Det här är jag varje gång jag ska äta riktigt mycket. Till och med ute.

KLICKA HÄR
KLICKA HÄR
KLICKA HÄR




One Day Left

Kan inte fatta att jag flyttar till Hawaii i övermorgon. Har inte riktigt bankats in i huvudet än. Eftersom jag åker innan klockan 6 på torsdag morgon har jag fullt upp imorgon:



Och så måste jag hinna träna en timma också. Borde lägga mig nu. Kommer nog uppdatera när jag är framme i Hawaii och så. Wish me luck. 


How I Dance At Home


My New Favorite Show: Merlin


Ok, så jag har tidigare inte kollat på Merlin eftersom jag missade när första avsnittet släpptes här i Sverige (den går på tvåan) 2008 och jag ville kolla från hela början. För 3 veckor sen (och 3 år för sent) så satte jag mig ner och kollade på allra första avsnittet av serien och jag blev frälst. Den är superbra verkligen och blir bara bättre för varje säsong. Har sett alla fyra säsonger och längtar tills inspelningarna av den femte säsongen påbörjas i mars. Har inte sett en serie i dess klass på flera år. ARGH. Watch it, you won't be disappoined


Burberry & Fred Perry


Overthinking Can Be A Bad Thing


I Have A Terrible Sense of Humour

Jag orkar inte.

iLipo


Imorgon ska jag på fettreducering med hjälp av laserteknologin iLipo. Köpte ett erbjudande på Groupon och fick två behandlingar till ett mycket lägre pris än vad en behandling hade kostat. Är rätt nervös men det ska la funka fint ändå. Efter iLipon imorgon blir det till att gymma i nån timma, barnpassning och tvätt. Rolig morgondag.

The Man Makes Me Laugh

HAHAHAHAHAHAH ORKAR INTE






I'm In Love With a Fairytale




Colin Morgan. Du-dunk. Du-dunk.

räddare i nöden





Köpte ögonbrynsskugga på Make Up Store för ett tag sedan som har kommit till att bli min räddare i nöden. Hinner jag inte sätta på smink så är det bara att lägga på lite concealer på mina mörka ringar under ögonen, ögonbrynsskuggan samt lite försvarets hudsalva på läpparna och *VIPS* så ser man någorlunda decent ut. Tror skuggan kostade runt 250 kr

/ M .


Marc Jacobs

Beställde hem ett Marc Jacobs-halsband från Ebay. Med frakt gick det på 350:-.

those blue shoes

Don Donna, köpta på Nordiska Kompaniet (NK) för 50 % rabatt. 795:-
De har finare färg IRL! Supersköna att gå i. Fantastiskt snygg ben får man med. 8/10 i betyg. 



PREPARATIONS

Aloha,

jag har inte bloggat mycket på senaste, det är jag väl medveten om. Men ni får ha tålamod; jag har haft mängder av saker att fixa inför Hawaii och så har jag velat umgås med mina nära och kära så mycket som möjligt. Jag har dock hunnit med att vara uppe i Stockholm och Uppsala och umgåtts med vänner och fixat visum osv. Shoppingen har väl gått lite överstyr den med, kan visa vad jag köpt lite senare. Idag är det soligt, så hade tänkt att ta en riktigt långpromenad efter jag börjat packa resväskan. Sköt om er så länge!
/ M .

Resumé of 2011

Ok, det är ett nytt år och då är det dags att se över vad man gjort under årets lopp! 

Januari börjar året ..


.. och vi hade fint besök i Göteborg ...



... fullt upp i skolan ...



... och på jobbet (och utgångarna efter jobbet)!

Februari kommer näst:



Åkte förbi London & träffade Y när jag var på väg till ... 



... först Hong Kong där jag åt det bland det äckligaste jag någonsin smakat (se: bild ovan) och sedan ...





... Filippinerna dit J & jag åkte för att ....




.. volontärarbeta.

Vi testade även på att bo i slummen (inte av val) ...




.. och fick lite perpektiv på livet. 

Men det fanns även tid (även om liten ...)  till sol, bad & träffa nya människor!













Mars, april har knopp i håret:

Våren anlände i Sverige & det var fullt upp med det sista inför studenten .. J & jag bestämde oss även för att flytta ner till Filippinerna och plugga i ett par år.




Hade rakt, långt hår där med. Hade gjort min första rakpermanent i Filippinerna i februari.

Maj & juni blommar mest: 

Maj och juni var faktiskt de mest blommande månaderna för mig i år; klippte mitt hår kort, jag gick på min första bal, reste till Grekland, tog studenten, flyttade till Filippinerna, blev förälskad, skaffade min egen första lägenhet med J, gick på fiesta, shoppade, låg inne och stirrade upp i taket i flera timmar varje dag och bara var, festade, drack en massa och lekte med vänner och pojkar!












mitt öga svullna upp i Grekland efter ETT myggbett (läs: över 50 på en vecka)













































Juli, augusti och september, härlig sommar är det då:

De tre värsta månaderna i mitt liv. Det där med att bo i Filippinerna funkade inte så bra så jag valde att åka hem, reparera mig (är ännu inte helt återställd), göra mig av med alla negativa människor i mitt liv (har verkligen nästan lyckats helt!), söka in på universitet utomlands där jag kan börja om på nytt.


En bild bjuder jag på i alla fall!

Men oktober och november och december är så grå:

Jobb har det bara varit och nästan inget kul, har dock haft ett roligt nyår. 


Tja, vad ska man säga? Det har vart en intensivt år. Jag har fått många vänner och samtidigt tappat många. Jag har aldrig vart så lycklig under ett år men heller aldrig mått så dåligt. Jag nådde botten och toppen.

Årets läxa är något jag alltid kommer att ha med mig: lita inte på någon. Det är verkligen the hard way jag fått lära mig att man inte ska tillförlita sig på att andra människor finns där för en även om man så gärna vill det, oavsett hur nära dem än står dig. I slutändan är alla själviska svin (ursäkta mina ord) och man står där helt ensam i botten om man inte istället väljer att inte lägga sin tro på någon utan istället på sig själv. Kom alltid ihåg att ensam ÄR stark.

James Bradley

Veckans snygging blir........... James Bradley som spelar Arthur i BBC:s Merlin! Han har ett helt otroligt leende och är en fantastiskt underhållande skådespelare. Enjoy!



Shiny new toy, again

Har införskaffat mig en sådan här. Visst är den fin?


3500 SEK - Expert

RSS 2.0