Light at the end of the tunnel


En vecka kvar tills jag har mina sista skoluppgifter inlämnade. En vecka som kommer vara fylld av stress och massviss av plugg. Men, som sagt, så är det bara EN vecka kvar. Fyra uppsatser och en final att plugga till and I'm done. Jag älskar att alla mina kurser har sina finals en vecka tidigare så att jag får till att hänga på stranden och jobba på min avtagande bränna! Men det bästa av allt är ju att jag får se mina älskade vänner i Sverige snart!

Intercultural Day at HPU


ma swag tee


min bebe


GrötNär man tränar på morgonen är det viktigt att äta en nyttig frukost med mycket näring. För tillfället äter jag havregrynsgröt (värmer i mikron i 2min) med valnötter. Bara 75 kalorier också (om man tar 20gram havregryn)!

I'm just a girl, a little lonely


Livet flyter på och jag balanserar skola, träning och ett socialt (läs: osocialt) liv. Är trött men jag har faktiskt bara 11 skoldagar kvar och är hemma i Sverige om mindre än en månad. LOVE

KÄRLEK


The best part of quitting smoking


Det är så mycket som har ändrats sedan jag slutat röka. Inte bara faktumet att jag minskar risken för cancer och hjärtsjukdomar och liknande men det finns ju massa andra fördelar med som redan har börjat sätta igång. Luktsinnet har förbättrats märkbart (det är både på gott och ont dock...), jag är mindre trött, orkar jogga/promenera en timma varje morgon och så kommer det bästa... min hy har börjat återgå till sin rosa ton mer än den trista gråa jag har haft de senaste åren :)

To Overcome Obstacles
Ytterligare ett mål jag lyckats uppnå i år! Tro mig, detta var bland det svåraste jag gjort men man kan ju om man vill ;)


så ofotogenisk som man kan bliHaha asså, vilken osmickrande bild... Jag avskyr min dubbelhaka och jag hatar att jag har så dålig hållning så att jag ser 240820 ggr större ut på bild :( Suck. Angående bilden så är den tagen på Cheesecake FactoryJudiths födelsedagsmiddag. Har ingen om varför jag ser så lycklig ut, vad jag pratade om eller att bilden togs (damn that person who took it!)... Tänkte ändå bjuda på den i och med att jag lovade att fota under lovet, vilket jag inte gjorde.

Practise makes perfect


Gissa vem som scored 97/100 på sitt Arabiska midterm? Yup, that's me. Så mycket som jag har pluggat tror jag att jag förtjänade det. Dags att pluggat ihop ett bra betyg igen! ;)

I know... I know...


Jag har vart extremt dålig på att uppdatera under lovet. Har ju inte uppdaterat alls, vilket jag till och med lovade. Men jag lovar, har haft fullt upp. En timma efter lovet började var jag på första festen och sen har jag mest chillat och festat lovet ut .. har inte ens haft tid att dega på stranden, en enda gång.. I know, shame. Men jag har vart och parasailat och firat Jujus födelsedag, shoppat och annat... Jag tog inte så många bilder, men har ett par bilder som jag ska lägga upp när jag har tid. Puss

RSS 2.0